Pumptekniker

Vi söker en Pumptekniker.

Är du en person som är bra på att ha ordning och reda och är strukturerad i det du gör? Gillar du att jobba med både människor och maskiner? Har du god känsla för service och trivs med att samarbeta med andra men kan ändå vara självgående i ditt arbete? Älskar du att tänka nytt och drivs av förbättringsarbete och utmaningar?

Då kan det här jobbet vara något för dig.

Om tjänsten

Som pumptekniker kommer du att i första hand att arbeta med renovering och underhåll av pumpar med tillhörande styrutrustning. Vi arbetar med allt från VA och större industripumpar till små cirkulationspumpar. Men du kommer också att kunna få jobba med elmotorer och andra elektromekaniska roterande maskiner. Arbetet utförs både i vår egen verkstad och på plats ute hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett litet och tajt arbetslag där vi hjälper varandra att tillgodose våra kunders önskemål på bästa sätt.

Kvalifikationer

Elektrisk kompetens och erfarenhet av felsökning, i och ur koppling av elektriska maskiner är krav. Tidigare erfarenhet underhållsarbete inom pumpservice eller industri är meriterande. Har du dessutom kunskap inom svets eller skärande bearbetning så är det också ett plus. Chans till vidareutbildning finns både internt och via branschförbund eller produktleverantörer.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt personligt driv, är ambitiös, energisk och har en stark vilja att lära dej nya saker.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Kollektivavtal finns.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

VD
Patrik Holm
0270-55 08 11
patrik@elektrolindningar.net

Ansökan

Välkommen med din ansökan via mail (patrik@elektrolindningar.net) senast den 31 mars 2019.

Elektrolindningar T Holm AB är ett litet familjeägt företag som finns i Söderhamn. Vi arbetar med försäljning, reparation och underhåll av elmotorer, pumpar och andra elektromekaniska roterande maskiner. Våra kunder finns fram för allt inom papper och massa, träindustri och kommunala VA bolag. Företaget är certifierat ISO9000:2008 och medlemmar i ELR, Servicesektionen och EASA. Vi är också återförsäljare av de större fabrikaten när det gäller elmotorer och pumpar.